Makron på pinne?

Så hyggelig med så mange besøkende på bloggen om dagen! Om ikke en ny oppskrift i dag, så et lite tips i alle fall. Cake pops er i vinden som aldri før, så hvorfor ikke forsøke makroner på pinne? Herlige velkomstsnacks eller kanskje som en liten gave til en god venn? Jeg gav selv bort en makron på pinne sammen med et gavekort i forrige uke. Mye morsommere å overrekke enn bare en konvolutt. For å få et vellykket resultat er det viktig å bruke makroner med stivt fyll, f.eks. sjokoladefyll. (På bildet har jeg brukt sitronmakroner, og det holdt bare så vidt!)

Makron-på-pinne
Du trenger:
Makroner (med stivt fyll)
– Like mange pinner

Du kan benytte makroner du har laget ferdig eller sette i pinnene mens du baker.

Har du ferdige makroner, skyver du pinnen inn i fyllet i midten, mens du holder makronen forsiktig. Husk det er lite som skal til før makronen sprekker!

Om du ikke har laget makronene ferdig, setter du i pinnene når du skal sette makronene sammen. Snu en makron med undersiden opp, sprøyt på fyll, press pinnen ned i fyllet, og trykk undersiden av en annen makron over.

Skal du gi bort makronen pakker du den inn i litt cellofan eller plast, og pynter med en sløyfe om du vil. Her er det bare fantasien som setter begrensninger.

Lykke til!

2 thoughts on “Makron på pinne?

Legg inn en kommentar