Vinn en makronmatte!

ENGLISH | NORSK

Nå nærmer julen seg med stormskritt! Her hjemme koser vi oss med juleforberedelser så ofte vi får tid i en ellers hektisk hverdag.

SILIKOMART_MACARONS

Forøvrig har jeg tatt i bruk makronmatter når jeg baker makroner, og hvorfor har jeg ikke gjort det før nå! Det går raskt å sprøyte ut makronene, og alle blir like store, fine og runde. Kan ikke noe annet enn å anbefale et par slike om du liker å bake makroner. Dessuten, snu makronmatten med baksiden opp, og den kan brukes som bakepapir for julebakst eller kanskje noen raske ostesmørbrød til kveldsmat? Vi har nærmest sluttet med vanlig bakepapir etter at jeg fikk makronmattene i hus. Bruk, vask og tørk, og mattene er klare for ny innsats.

Ønsker du deg en slik matte? Jeg har en ekstra matte som jeg har tenkt å gi bort nå før jul. Legg igjen en kommentar hvor du forteller hvilken makron som er din favorittmakron (trenger ikke være en fra bloggen), og jeg trekker en heldig vinner 10. desember. Følg med!

22 thoughts on “Vinn en makronmatte!

 1. Jeg blir gjerne med!! Smakte makroner for første gang da jeg var i Paris nå i høst. Og favoritten var helt klart med bringebærfyll. Så nå har jeg skrevet av oppskriften som du bruker, til punkt og prikke :) Håper på et godt resultat. Lurer dog på noen, kan makronene fryses? M.v.h Rita

  1. Takk for svar :) Har nå vært inne på linken du sendte, så da vet jeg hvordan d blir gjort ang frysing.

 2. Makronmatte er helt genialt! Mokkafyll med sjokolade og kaffe er en evig vinner for meg :) Kjempegøy å prøve ut forskjellige smaker, men kaffe + sjokolade i makronene slår liksom aldri feil.

 3. Jeg prøver lykken jeg også! :) Jeg har blitt helt hekta på å lage makroner etter at jeg fant bloggen din! :) Tusen takk for inspirasjonen :) Jeg liker best karamellmakroner! Namnam!

 4. Hei
  Jeg liker aller best din grunnoppskrift på makroner. Endelig fikk jeg også til å lage makroner :D

 5. Jeg har makronmatte fra før, men hallo! ROSA :D
  Grunnoppskrift + litt ekte vanilje og fyll av mascarponekrem med bringebær er en personlig høydare, men makaroner er jo konge fordi du kan leike deg med smaker i det uendelige :)
  Fin blogg forresten

 6. Jeg har prøvd flere av oppskriftene dine. og alle elsker melkesjokolademakronene!! Jeg liker også de, men min favoritt er definitivt de med lime!! Ønsker meg makronmatte ;)

 7. Hei! Tusen takk for inspirasjon til nye smaker! :-) Jeg vil gjerne vinne en makronmatte og min favoritt er de med karamell. :-)

 8. Hei, Jeg vil gjerne være med i konkurransen. Jeg er ny på makronbakingen, så har ikke noen favoritter enda, men syntes bloggen din var veldig inspirende og kommer i hvertfall til å teste mohijto makronene. Forresten hvor kjøper man sprøyepose?

  1. Hei!
   Hyggelig at du henger deg på. Om du vil ha engangssprøyteposer i plast, får du det på vanlige dagligvarebutikker med litt godt utvalg. De har det faktisk på den lille lokale REMA-butikken her jeg bor også, så bare å titte godt i hyllene. Vil du ha en ordentlig sprøytepose du kan vaske og gjenbruke, ville jeg gått til en butikk som selger mye bakeutstyr, f.eks. Traktøren eller Jernia, eller bestille på nett :)

   Christine

 9. Jeg skal lage maktoner for første gang idag, og gleder meg til å teste ut den med kaffi! :)

 10. Hei. Smører du matten før du bruker den? De fine føttene jeg hadde fått på makronen første på forsøk satt liksom litt igjen i matta når jeg prøvde å lirke de av :(

 11. Har nå prøvd,for første gang, å bake makroner. Fulgte oppskriften din og sitter nå å venter spent forran ovnen :) Spennende å prøve ut smaker til fyllet. Gleder meg til å smake. Supert om jeg har vunnet en makronmatte for dette vil jeg gjøre mer av :D

 12. Gleder meg til å prøve, kjøpt alle ingredienser og prøver de med klementin og julesmak og så klart sjokolade i morgen! Og ja matte hadde vært flott❤️

Legg inn en kommentar