17. mai!

Det skjer lite på denne bloggen om dagen. Ikke et nytt innlegg på 1, 5 år! Ikke bra! Jeg kan i alle fall si at jeg fortsatt baker makroner, og har mange ideer som skal testes. Tiden strekker ikke til, så blogginnlegg blir liggende… Skal se om jeg framover i alle fall kan hente fram noen av de gamle oppskriftene mine, og skrive litt mer rundt dem og erfaringer jeg har gjort siden sist. Har oppdaget noen flere velfungerende snarveier siden sist.

Allerede i morgen er det 17. mai, og kake er kanskje planlagt og klar? Om ikke, så er det ikke for sent å gå for makroner om du har et par timer ledig i kveld. På bloggen ligger to ulike oppskrifter – du finner dem ved å klikke på bildene eller lenkene under:

Makron-kake-17.mai
Makronkake til 17.mai

17.mai-makron
17. mai makroner

Legg inn en kommentar