Påskemakroner

Påskemakroner med sjokolade og appelsin

ENGLISH | NORSK

Tid til å bake litt i påsken? Da kan jeg anbefale gule påskemakroner med fyll av sjokolade smaksatt med appelsin. Forrige uke kjøpte jeg meg tusjer fylt med konditorfarge, så da ble det små kylling-fjes på disse. To svarte sirkler og en liten orange trekant, og du er i mål. Morsom og rask dekorering :)

Påskemakroner med sjokolade og appelsin

Oppskriten på disse har jeg lagt ut tidligere. Du finner den her.

4 kommentarer

 1. Lilly Kreative Krok

  Må prøves, nammmm

 2. Kaja Langeland

  Hei, Det kreves forholdsvis mye gulfarge for å få makronene gulle, og enda mer for orange. Jeg har fargen oppi marengsen før melis og mandel (som alltid) go den piseks inn med mixmasteren. Med gulfargen opplever jeg at marengsen blir flytende igjen?! Burde jeg egentlig vende konditorfargen inn…? Jeg bruker farge fra Panduro i små brune flasker. Kaja

  • copeders

   Hei!
   Det er viktig å ikke bruke flytende/rennende konditorfarge, men pastafarge eller pulverfarge. Fargen kan ellers endre konsistens på røra, slik du opplever, og det kan også være vanskelig å få til tydelig farge. Sjekk ut bakebutikker på nett, eller gå til Traktøren, Jernia, eller lignende og du finner gode konditorfarger. Om du ikke har mulighet, så smaker makronene like godt hvite også ;)
   Christine

   • Kaja Langeland

    Tusen takk – ante ikke at det fantes pasta og pulver :-)))) jeg løper og kjøper!!!

Legg gjerne inn en kommentar