Tofargede makroner

Tofargede makroner

ENGLISH | NORSK

Har du lyst til å lage noen ekstra fine makroner uten at de blir for mye styr? Ha konditorfarge i halvparten av røren og lag tofargede makroner! Enkelt og stilig :)

Tofargede makroner

1 porsjon makroner laget etter grunnoppskriften 
– 100 g sukker
– 75 g egghvite
– 100 g mandler
– 100 g melis

Fyll etter ønske (Se alle fyll av sjokolade, syltetøy, karamell, curd, marshmallow eller smørkrem)

Følg grunnoppskriften for å lage makronene. Del røren i to skåler og tilsett litt konditorfarge til den ene delen av røren. NB! Ikke benytt vanlig konditorfarge; benytt konsentrert konditorfarge. Dette får du kjøpt i velassorterte kjøkkenutstyrsbutikker eller på nett. Stek og avkjøl makronene.

Sett sammen makronene to og to. Bruk en teskje, kniv eller sprøytepose, alt ettersom hva du synes er enklest: snu en makron med undersiden opp og legg på/smør på ca. 1/2-1 ts av fyllet du har valgt (se alle oppskrifter her), og press undersiden av en annen makron over.

Legg på fat, server og nyt!

Legg gjerne inn en kommentar