Makroner som bordkort

For et par uker siden var jeg i konfirmasjon til nevøen min. Mammaen hans kom på ideen om å bruke makroner som bordkort. Jeg stilte opp som baker, og hun skrev navn på dem med konditorfarge. Ble de ikke flotte? Kopier oss gjerne til konfirmasjoner, bryllup og andre festlige anledninger :) 

Bordkort Makron
Foto: Thers Ønvik Lorentzen

Bordkort-Makron-2
Foto: Theres Ønvik Lorentzen

2 kommentarer

  1. Kristine s

    Så fint! Dette tipset skal jeg ta med videre! Takk!
    Jeg gjør alltid dette med pepperkakehjerter, som bordkort på julebordene våre!

  2. Heidi Matre

    Hva slags fyll tenker du egner seg til makroner som bordkort? Tenker at disse blir liggende ganske lenge ute i romtemperatur før de blir spist og helst ikke bør bli for myke.

Legg gjerne inn en kommentar