Pandamakroner-1

Pandamakroner!

Åh, skulle ønske jeg kunne si at disse var min idé, men det er altså mange som har laget slike før meg… Bare forsøk å google panda macarons, så skjønner du hva jeg mener. Originalen så vidt jeg kan se, finner du på instagramkontoen til Melly Eats World. Der er det mange andre fine makronfigurer å ta en titt på også!

Uansett, jeg bare måtte prøve. Tar dette alt for lang tid? Er det for vanskelig? Blir resultatet bra? Til min store overrakselse, så var ikke dette så ille, og resultatet blir jo veldig dekorativt da! Skal du bake til en spesiell anledning, ja hvorfor ikke :)

Vil du lage pandamakroner? Følg grunnoppskriften som vanlig, men farg ca. 10-15% av røren med svart konditorfarge. Pulverfarge er best å bruke for å få til en helt svart røre. Farge får du kjøpt i velassorterte kjøkkenutstyrsbutikker eller på nett. Sprøyt ut hvite markroner. Ta den svarte røren i en sprøytepose med liten, rund tipp. Sprøyt på en liten hale på halvparten av makronene, og spøryt på ører, øyne og nese på resten. La makronene hvile litt, slik at den svarte røren får satt seg litt på den hvite.

Pandamakroner-2

Stek makronene som angitt i grunnoppskriften, avkjøl, og sett så en framdel og en bakdel sammen med fyll mellom. Bruk det fyllet du ønsker, men skal du følge opp det svarte og hvite temaet, kan jo fyll av lakrisfudge være tingen om du liker lakris.

Lykke til med baking!

2 kommentarer

Legg gjerne inn en kommentar