Sommerdrøm 2: Makroner med jordbær og nugatti

Del to av jordbærkavalkaden er en enkel, men farlig god makron, fylt med nugatti og friske jordbær. Har man først fått laget makronskallene, går resten som en lek.

1 porsjon makroner laget etter grunnoppskriften

Fyll
– Nugatti
– Jordbær skåret i tynne skiver

Følg grunnoppskriften for å lage makronene, og avkjøl dem.

Fyll litt nugatti i en sprøytepose og sprøyt ca. 1/2 ts fyll på halvparten av makronene (underside opp). Legg på en jordbærskive, og press undersiden av en annen makron over. Ønsker du en enda sterkere jordbærsmak? Legg en skive jordbær på makronene før du sprøyter på nugatti, for så å legge på en jordbærskive til, før du presser undersiden av en annen makron over.

Legg på fat, server og nyt sommeren!

NB! Disse makronene egner seg best å spise med en gang eller i løpet av en time eller to. De friske jordbærene inneholder mye fuktighet, og gjør makronene bløte om du lar dem stå i kjøleskapet over natten. Frys heller ned makronskallene, og fyll dem i fryst (eller tint) tilstand en times tid før du skal servere dem.

Legg gjerne inn en kommentar